Woestenenk Hoveniers

Hoe ziet jullie bedrijf eruit?

Na 3,5 jaar als zelfstandig hovenier, zijn wij sinds 1,5 jaar met twee man en doen wij veel met collega bedrijven samen om het werk klaar te krijgen. Voornamelijk zijn wij bezig met het aanleggen van tuinen maar ook het onderhoud behoort tot ons pakket. We proberen geen eigen handtekening op een tuin te leggen, elk persoon is uniek, dus elke tuin proberen wij ook aan te leggen naar de wens van de klant. Kan niet zult u bij ons dan ook niet snel horen. Overal is een oplossing voor. Een enthousiast, jong team is ons voordeel. Gebruik van de nieuwste machines, technieken en denkwijze zorgt voor de beste en snelste werkwijze.

Wat vindt jullie bedrijf belangrijk aan tuinonderhoud?

Een tuin is iets wat vroeger een stukje natuur was. Hier proberen wij ook rekening mee te houden tijdens het onderhoud. In de winter laten wij, waar mogelijk, de bladeren in de borders liggen zodat de vogels, egels en andere dieren beschut kunnen zitten. Tevens niet geheel onbelangrijk is het werken met accumachines. Het is minder schadelijk voor het milieu en voor de werknemers die er mee werken.

Hoe ervaart jullie bedrijf de samenwerking en de producten van ProMix?

Het grootste voordeel van ProMix is dat de behoeften die de meeste planten nodig hebben in één emmer zitten. Dit geldt tevens voor het gazon. Ook het gemak van een emmer is dat deze makkelijk vervoerd kan worden in de bus, en snel bij een onderhoudsbeurt of aanleg van een tuin bij de klant neer gezet kan worden. De klant kan dan sneller de tuin bemesten dan wanneer hier niets achtergelaten wordt. Grote zakken willen snel scheuren en kunnen niet goed worden afgesloten voor ongedierte. Hier heb je met ProMix geen last meer van. Tevens biedt ProMix handige producten om bij de bemesting bij te voegen wat je normaal snel vergeet.