Hoveniersbedrijf Teerink

Hoe ziet jullie bedrijf eruit?

Hoveniersbedrijf Teerink is een klein, maar groeiend en veelzijdig bedrijf gevestigd in Varsseveld. Wij bestaan uit een jong en gemotiveerd team van werknemers en BBL’ers, die wij graag opleiden tot vakbekwaam hoveniers. Samen zorgen wij voor het ontwerp, de aanleg en het onderhouden van tuinen door heel de Achterhoek en omstreken!

Wat vindt jullie bedrijf belangrijk aan tuinonderhoud?

Ons bedrijf vindt het belangrijk dat de tuin van de klant de juiste  zorg krijgt. Dit o.a. doormiddel van de meststoffen van ProMix. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de klant het juiste advies krijgt over het tuinonderhoud en het gebruik van meststoffen. Wij zorgen ervoor dat de klant het hele jaar kan genieten van de tuin.

Hoe ervaart jullie bedrijf de samenwerking en de producten van ProMix?

Wij zijn zeer tevreden over de producten die ProMix aan ons levert. De meststoffen en andere producten worden snel geleverd door ProMix waardoor ons werk gewoon zonder zorgen door kan gaan. Wij krijgen ook wel eens een persoonlijk bezoekje van ProMix waardoor wij goed op de hoogte gehouden worden over  de aanpassingen en vernieuwing van de producten. Kortom een zeer prettige samenwerking!