Ruinard Hoveniers

Hoe ziet jullie bedrijf eruit?

Ruinard Hoveniers is een hoveniers bedrijf met 12 vakbekwame hoveniers en maakt daarnaast gebruik van een vergelijkbaar aantal medewerkers in flexibel dienstverband om extra drukte te kunnen opvangen. Frank Ruinard (26 jaar) voorziet samen met zijn collega’s op kantoor, de klant in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud.

Wat vindt jullie bedrijf belangrijk aan tuinonderhoud?

Het ontzorgen van de klant door middel van vakkennis en advies, het meedenken en afspraken nakomen. Daarnaast is het goed om, in overleg met de klant, vaste onderhoudsdata af te spreken zodat het tuinonderhoud structureel uitgevoerd wordt voor het beste resultaat.

Hoe ervaart jullie bedrijf de samenwerking en de producten van ProMix?

Wij zijn heel erg enthousiast over ProMix. De samenwerking loopt altijd voorspoedig en krijgen snel antwoord op vragen en/of bestellingen. Onze collega’s waarderen de producten omdat de resultaten goed zichtbaar zijn. Daarnaast is het product herkenbaar en makkelijk in gebruik. Door de verschillende deksel op de emmers kan je de producten goed onderscheiden. De emmers zijn gemakkelijk te vervoeren en te bewaren en zijn goed aan de klant uit te leggen.