Van Rhee Tuinen

Hoe ziet jullie bedrijf eruit?

Ik heb bijna anderhalf jaar geleden van Rhee tuinen opgericht en werk voornamelijk alleen meestal heb ik ongeveer twee dagen in de week een jongen erbij lopen. Ik hou me veel bezig met het ontwerpen en aanleggen van tuinen maar het mooiste is nog om je eigen tuin te onderhouden en er je eigen draai eraan te geven.

Wat vindt jullie bedrijf belangrijk aan tuinonderhoud?

Na het aanleg traject zorgen wij er vaak voor dat de tuin er het hele jaar door mooi bij ligt door de planten op de juiste manier te snoeien etc. en door de bomen, planten en gazon de juiste voeding te geven.

Hoe ervaart jullie bedrijf de samenwerking en de producten van ProMix?

De producten van ProMix zijn super, het resultaat is zeker te zien en dit zien de klanten ook. De handige emmers kan ik bij elke tuin achterlaten en bij de volgende onderhoudsbeurt weer gebruiken. Daarnaast vinden we samen met ProMix altijd een oplossing voor elke plantziekte etc.