Gegarandeerd groen.

Drie generaties ervaring, Gerrit aan het woord

Het ontstaan van ProMix is allesbehalve toeval. Mijn opa startte zijn eigen groentekwekerij. Totdat mijn vader het overnam. Langzaam maar zeker werd de groentekwekerij de plantenkwekerij waar ik ben opgegroeid. Ik hielp mee, ging werken bij een hovenier. En startte daarna mijn eigen hoveniersbedrijf.

Weten waar je over praat

Trots. Ja dat was ik wel hoor. Mijn eerste eigen bus! De kraan had plaatsgemaakt voor deze combinatie. Helaas wel vol met kapotte zakken mestkorrels. Als er dan weer een klant belde om een half zakje te mest brengen, zat ik al uit te rekenen hoeveel dat rondje mij opleverde. Niet veel kan ik je vertellen. Dat moest anders.

Het bedrijf groeide uit de voegen

ProMix werd een steeds groter succes. Ik kwam problemen tegen. Loste deze op. En groeide verder. Zo hebben wij geïnvesteerd in een goede productielijn, waarmee we heel efficiënt kunnen werken. Hierdoor blijft de kostprijs van de meststof betaalbaar voor elke hovenier. Het hele proces hebben wij zelf in de hand. Zonder tussenpartijen. Dat maakt ons ontzettend flexibel. Het leveren van een halve pallet (= 24 emmers) is bijvoorbeeld mogelijk.

Wil jij meer weten?

Laat jouw telefoonnummer achter. Dan word je teruggebeld en kan jij vrijblijvend jouw vragen stellen.

Binnen 48 uur nemen wij contact op

TOP