Verzendkosten

ProMix vind het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig bezorgt word. Omdat onze producten erg verschillen van grootte, gewicht, enz. is het bijna niet mogelijk om vooraf een prijs te geven van de verzending. Een pallet tuinturf is groot en zwaar maar kan niet zonder transportkosten vervoerd worden, in tegenstelling tot andere producten. Om u toch een indicatie te geven van de verzendkosten hebben we onderstaand overzicht* voor u gemaakt:

  • Franco bestelwaarde: € 750,00
  • Bestellingen die in doos verzonden kunnen worden tot 15kg: € 7,95 per doos
  • Lange producten zoals bijvoorbeeld bamboestokken of gereedschappen: € 19,20
  • Pakketje die wij inpakken en verzenden voor uw klant (dropshipping): € 8,25
  • Transport van pallet met kooiaap of pompwagen met laadklep: € 55,00

Wij proberen uw bestelling altijd zo compact mogelijk te bundelen en klaar te maken voor transport. Op de orderbevestiging kunt u de transportkosten, indien van toepassing terugvinden.

Verzenden doen wij eveneens op een zo’n groen mogelijke manier. We bundelen orders in de regio’s om zo min mogelijk transportbewegingen te hoeven maken. Dat is een stuk efficiënter en een kosten besparing voor u en ons.

Bestellingen volgen

Kleine pakketjes worden verzonden via DHL. Op het moment dat wij het pakket hebben aangemeld voor verzending krijgt u automatisch een mail toegestuurd. In die mail staat een track en tracenummer die u kunt gebruiken. Hiermee kunt u zien op welke dag en welk tijdstip het pakket bezorgd word.

Pallets worden door ons eigen transport of door onze transportpartner gedaan. In de regio Midden Nederland verzorgen wij de transporten in eigen beheer, daarbuiten worden pallets geleverd door Pultrum Rijssen. Heeft u vragen over de leveringen dan kunt u hen rechtstreeks bellen, via deze link komt u op de juiste contactpagina hiervoor.

https://www.pultrum-rijssen.nl/nl/contact

U kunt contact opnemen met de vestiging Rijssen.

* Deze prijzen zijn ter indicatie en kunnen worden gewijzigd. Prijzen zijn excl. btw.

TOP