Innovenier

Hoe ziet jullie bedrijf eruit?

Innovenier is een klein hoveniersbedrijf met 4 vaste medewerkers. Werkzaam in zowel de particulieren- als bedrijfssector. De werkzaamheden die verricht worden zijn divers en variëren uit: Tuinontwerp, Advies, Tuinaanleg, Tuinonderhoud (structureel), Beregeningsplan, Dak- en Gevelgroen, Bemestingsplan, Lichtplan, Boomverzorging, Grondwerk en Sierbestrating.

Wat vindt jullie bedrijf belangrijk aan tuinonderhoud?

Voor ieder budget en iedere situatie is een passend onderhoudsplan te schrijven. Door tijdig onderhoud uit te voeren in de tuin voorkomt dit achterstallig werk en problemen wat vaak grotere kosten met zich meebrengt. Door bijvoorbeeld een onderhoudscontract af te sluiten weet de klant op voorhand al wat zijn eventuele kosten op jaarbasis zouden zijn, en hij heeft de zekerheid dat de tuin er een jaar rond piekfijn bij ligt. Zo krijgt de tuin de juiste zorg op het juiste moment.

We ervaren  dat er te weinig bemest wordt De ervaring leert: Rond maart, in het vroege voorjaar worden de gazons bekalkt, vervolgens medio april worden de gazons geverticuteerd met een aansluitende voorjaarsbeurt voor de gehele tuin. Dan wordt vaak maar eenmalig de gehele tuin bemest en dat was het dan alweer voor de rest van het jaar. Een enkele fanatiekere tuinliefhebber gooit in de zomer nog een keer bemesting over het gazon. De borders worden dan al vaak over geslagen. Onze visie hierop is dat er in ieder seizoen een specifieke bemesting toegepast moet worden in de tuin. En dan nog gespecificeerd in gazon, border, en zuur minnende beplanting. Dit varieert per klant en per situatie, we kunnen voor iedere situatie een passend bemestingsplan voorschrijven.

Hoe ervaart jullie bedrijf de samenwerking en de producten van ProMix?

We zijn zeer tevreden over zowel de samenwerking, communicatie, als de producten van ProMix. Al een tijd geleden werd een levering bemesting niet geleverd. Dit bleek bij de transporteur in opslag achter gebleven te zijn. Na een telefoontje over deze situatie werd er meteen goed gehandeld. Gerrit pakt een bus, laad de achtergebleven bestelling in, en brengt deze vanuit het oosten van het land naar het zuiden. Dit op een zaterdagmiddag last moment. 10 punten!!!

Bij onze klanten waar constant en met regelmaat bemest wordt met jullie producten krijg ik alleen maar positieve reacties. Mooi egale groei. Mooie mals groene kleur op het gazon. En borders die nieuw aangeplant zijn, zijn in 1 groeiseizoen dicht gegroeid. Wel moet ik zeggen dat tijdens de zomerbemesting op het gazon, ik er een beetje NPK doorheen verwerk om net even een kleine boost mee te geven.