Hoveniersbedrijf Tuinier

Hoe ziet jullie bedrijf eruit?

Hoveniersbedrijf Tuinier is ondertussen ruim 20jaar actief in de tuin. Vanaf het ontwerp tot het onderhoud en alles wat ertussen in zit. We doen dit met ongeveer 15 enthousiaste medewerkers. Naast het stukje tuin bieden we ook een stuk wellness aan, denk hierbij van advies tot installatie van een plunge pool, zwembad, hottub of spa.

Wat vindt jullie bedrijf belangrijk aan tuinonderhoud?

Een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering is het onderhouden van borders, gazons en bloembakken. Dit is een essentieel onderdeel voor het behoud van een mooie volle tuin waar de eindgebruiker als klant in geniet van de groei en bloei. Dit creëren we o.a. met het prachtige assortiment van Promix. Wij gebruiken veelal de bekende emmers voor de border, gazon en de najaarsmest. Niet te vergeten is natuurlijk de bestratingsreiniger en de allesreinigers!

Hoe ervaart jullie bedrijf de samenwerking en de producten van ProMix?

ProMix is een professionele organisatie waar je echt op kan bouwen. Je merk in het contact dat we beide betrouwbaarheid, kwaliteit hoog hebben staan. De leveringen gaan altijd goed en als het eens onverwachts snel moet dan kan dat ook. Kortom na de vele jaren van samenwerking komen er nog mooie jaren aan!