Gegarandeerd groen.

Welkom bij ProMix

Wij zijn de vakmannen die zorgen voor een gezonde bodem onder uw gazon en planten. Klinkt misschien vreemd maar we zijn er gek op! Het is namelijk de basis. Planten poten, gras zaaien of leggen is zo gebeurt maar dan... Dat is precies waar wij goed in zijn. Daar gaan we voor. Samen met de hovenier. Vandaar onze slogan: Gegarandeerd groen.

Door de jarenlange -kwekers- ervaring mogen we ons wel expert noemen. Hoe groeit een plant, wat gebeurt er met wortels in de grond, hoe krijg je bodemleven? Het zijn vragen die ons iedere dag weer enthousiast aan het werk houden. Sommige noemen het kernwaarden, wij zien het als gewoon je verstand gebruiken.

Innovatie

Vooruitkijken daar houden we van. Hoe werken we nu, hoe werken we over een aantal jaar? Ontwikkelingen blijven altijd doorgaan. Denk hierbij aan milieueisen, klimaatontwikkelingen en het leefgedrag van uw klant. ProMix is hierop ingesteld en daarmee klaar voor de toekomst!

Enthousiast van ons verhaal?

Neem gerust contact op. We komen graag vrijblijvend bij u langs. En ja, ook voor de kleinere bedrijven staan we graag klaar!

TOP